23948sdkhjf

Byggevareproducent med alternativ til bly-forbud

Det kom bestemt ikke som nogen overraskelse for Perform A/S, at Miljøminister Connie Hedegaard netop har besluttet, at indføre et totalt forbud mod brugen af bly i næsten alle byggerier fra den 1. november. Perform A/S har i fem år været klar med et miljø-venligt, bly-frit inddæknings-produkt.
Miljøministerens bly-forbud var ventet - Byggevareproducent Perform A/S har et alternativ.

- I mere end 5 år har vi været klar med vores miljøvenlige inddæknings-produkt – Perform flexibel inddækning. Vi har nærmest gået og ventet på, at det skulle ske, siger salgschef Jesper Quist fra Perform.

Hos Perform, der tidligere på året flyttede fra Juelsminde og til en større fabrik i Daugaard, mærker man tydeligt en global og stadig stigende interesse for alternativer til de traditionelle blyholdige inddæknings-materialer. Inddækningsproduktet, der i flere år er blevet anvendt i nybyggeri i Danmark og på de nære eksportmarkeder, har også formået at skabe opmærksomhed andetsteds.

- Vi modtager ikke kun forespørgsler, besøg og ordrer fra de nære eksportmarkeder, men også fra lande som Australien, hvor vi netop har indgået en aftale med verdens næststørste handelsvirksomhed af tagprodukter, der også dækker New Zealand og dele af Asien, fortæller Jesper Quist.

Siden introduktionen af Perform flexibel inddækning har virksomheden udviklet endnu et miljørigtigt inddækningsprodukt - Perform flexibel inddækning LIGHT. Formålet med udviklingen af de 2 produkter har ikke kun været at skabe et blyfrit inddækningsmateriale. Det har i lige så høj grad været formålet at udvikle et funktionelt forbedret alternativ til bly som inddækningsmateriale.

- Vores produkter, der i øvrigt er meget lettere end bly, kan anvendes til alle inddækningsopgaver i byggeriet. Den lave vægt og den gode strækevne gør det enkelt og simpelt at håndtere, hæfte og formgive inddækningen, siger salgschef Jesper Quist fra Perform.

Der er fuld fart på hos Perform, hvor én af ledelsens store udfordringer bliver at skaffe de fornødne hænder, så det bliver muligt at følge med den hastigt stigende efterspørgsel.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Jesper Quist på 2075 5510 eller jq@perform.nu




Kilde: Perform A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095