23948sdkhjf

Nye spændende glasdøre fra Italien til Skandinavien

Septum a/s med adresse i Grindsted producerer vægsystemet Cube, bestående af vægmoduler i glas samt skydedøre og glasdøre som anvendes i indretningen. Nu udvides produktprogrammet med glasdøre fra Italien.
Vægsystemet Cube er kendetegnet ved moduler med rammer af aluminium som skræddersys til de enkelte projekter.

Nu udvides produktprogrammet med glasdøre fra Italien. Dørene er alle designet af Massimo Luca, og er ligeledes med elegante rammer af aluminium. Dørene findes i 4 designvarianter; Beat, Quadro, Dot og Screen. Modellerne kan leveres som hængslede døre og som skydedøre. Skydedøre fremstilles også i en variant, som kan indbygges i hulmur/gipsvæg. Alle døre kan leveres efter mål.

Dørene er meget elegante, og med de 4 designvarianter finder man let en model, der passer den enkelte byggestil.

De første døre er monteret hos Septum i Grindsted, hvor reaktioner fra besøgende er meget positive. Der er tale om et eksklusivt og lækkert design, som fuldendes med en rigtig god kvalitetsfornemmelse.

Dørene kan leveres med mange spændende glastyper, som giver helt nye muligheder til indretningen for arkitekt og bygherre.

Der produceres også et spændende modulsystem, Sail – designet af Paolo Bistacchi, som består af væg- og indretningselementer. Sail giver mulighed for et ”rum i rummet”, med glasvægge, inventar og døre.

Udover døre findes et spændende sortiment med designmøbler som reolsystemer, hylder, glasborde, stole og inventar til garderobe og bad. Glas og aluminium er fremtrædende materialer i de fleste produkter, men også træsorter som wenge og eg bruges.

Kontakt Septum på septum@septum.dk eller telefon 75 31 05 66 for at få yderligere oplysninger.

Kilde: Septum A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094