23948sdkhjf

Projektudvikler ansætter Mr. Hammerslag

Torben Kjeldsen A/S, der i næsten 40 år har været salgs- og projektudvikler på det danske fritidshusmarked, har pr. 1. oktober ansat tv-jounalisten Frode Munksgaard som marketings- og informationschef.
Frode Munksgaard har været ansat i Danmarks Radio i 29 år. I 2004 skiftede han til TV2, og var her med til at starte TV2 Charlie. Efter tre år har Frode Munksgaard igen ønsket at prøve andre græsgange.

- Allerede da jeg sagde mit job op på Danmarks Radio, og forlod programmet "Hammerslag", var det for at prøve noget andet uden for medieverdenen. Men jeg lod mig lokke af den spændende opgave, det var at være med til at starte en ny kanal, siger Frode Munksgaard.

- Nu trækker det i mig igen, og jeg valgte at forlade TV2 for at gøre alvor af den gamle drøm om at komme ud i det private erhvervsliv. Og det har selvfølgelig ligget lige til højrefoden for mig at kaste mig ud i boligerhvervet. Et område, som har interesseret mig meget i de senere år, og som jeg jo også har dyrket i min lille foredragsvirksomhed rundt omkring i landet.

Torben Kjeldsen har solgt fritidsboliger rundt omkring i Danmark siden 1970. Det er blevet til flere tusinde boliger i den periode. I nærmeste fremtid vil Torben Kjeldsen gå ind i nye forretnings-områder, og det er i den forbindelse han har henvendt sig til Frode Munksgaard.

- Jamen jeg har ønsket at få en mand som brænder for boligmarkedet, og især fritidshusmarkedet. Frode er kendt i Danmark, når talen falder på boliger, og så har han en stor erfaring i hvordan danskerne tænker, når de drømmer om boliger. Især ser Frode Munksgaard en stor sammenhæng mellem fritidsboliger og pensioner, og det bliver mere og mere aktuelt efterhånden som det går op for danskerne, at det er nødvendigt at have sparet noget sammen, siger Torben Kjeldsen.

Frode Munksgaard er også idemanden til "Boliger for Alle" i Messecenter Herning, som afvikles i den sidste weekend i september.

For yderligere information, kontakt Torben Kjeldsen og Frode Munksgaard på tlf. 51266799.

Kilde: Torben Kjeldsen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078