23948sdkhjf

Træguiden - Viden om træ på et sted

Det er ofte svært for byggeriets parter at finde rundt i junglen af viden og information. Det gør Træbranchens Oplysningsråd nu noget ved med en helt ny portal med direkte links til træviden på internettet.
Det er ikke altid lige let for byggeriets parter at finde den viden, de har brug for. Det viser flere undersøgelser af byggeriets brug af viden. Den seneste undersøgelse fra Realdania Fonden udført af SBi m.fl., peger især på behovet for et bedre overblik over den eksisterende viden.

- Det er ikke fordi vi mangler byggeteknisk viden, men ofte er den nødvendige viden slet ikke kendt af brugerne, siger direktør Bjarne Lund Johansen fra Træbranchens Oplysningsråd, der står bag den nye videnportal. Forkert udførelse og mangefuld projektering koster årligt byggeriet millioner af kroner.

Træbranchens Oplysningsråd har netop åbnet en ny videnportal om træ på internettet - www.traeguiden.dk . Portalen er en indgang til udvalgt viden om træ, som er tilgængeligt på internettet. Hovedvægten i Træguiden er lagt på viden om træ fra infocentre, institutter, producenter og forskning. Træguiden er derfor først og fremmest beregnet for professionelle i byggeriet, som har brug for hurtigt at finde viden om træbaserede materialer, konstruktioner, produkter og byggeteknisk viden..

Portalen linker direkte til byggeteknisk viden om træ, udvalgt af en faglig redaktionen hos Træbranchens Oplysningsråd. Redaktionen opdaterer løbende portalen med referencer til relevant og professionel viden om træbaserede konstruktioner, materialer, samt anvendelse, teknik, lovgivning og forskning.

Træguiden er den en direkte indgang til anvendelsesteknisk viden om træ i byggeriet.

Kilde: Træbranchens Oplysningsråd

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094