23948sdkhjf

Betonbro væltede forkert vej

Broen, der fører Buddingevej over motorring 3, er i løbet af de sidste to lørdage blevet sprunget væk i etaper. Forrige lørdag foretog man den tredje ud af fire sprængninger, og denne forløb upåklageligt. I lørdags, da man skulle fjerne den fjerde og sidste del af broen, gik det galt.
Da MT Højgaard og Vejdirektoratet i lørdags skulle fjerne den fjerde og sidste del af broen, der fører Buddingevej over motorring 3 nord for København, gik det galt.

De 100 kg dynamit eksploderede og sendte en betonregn ned over den forkerte vejbane. Meningen var, at sprægningen skulle sende betonstykkerne ned over det vej stykke, der i øjeblikket er lukket permanent på grund af udvidelsen af motorvejen. Det var midlertid ikke tilfældet.

Betonestykkerne regnede ned over de kørebaner, der normalt er åbne for trafik – men dog heldigvis var lukkede i lørdags under selve sprængningen. Heldigvis kom ingen til skade ved spærngningen.

Vejdirektoratet har bestilt en rapport fra MT Højgaard og sprængningseksperterne CMP, der skal kaste lys over hændelsen.

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125