23948sdkhjf

Nyt multirør sparer tid i en branche i vækst

Wavin har lanceret en ny type multirør til fiberoptiske netværk, der giver genklang i hele branchen. Røret hedder Novosplit og er især kendetegnet ved, at det er fleksibelt at lægge og nemt at afgrene. Det betyder en forskel i en tid med fart på, og det glæder både el-selskaberne og entreprenørerne.
Seneste skud på Wavins multirørssortiment hedder Novosplit. Multirøret har hurtigt vundet elselskabernes og entreprenørernes interesse, fordi det er mere fleksibelt at arbejde med – vel at mærke uden at miste de gode blæseegenskaber. Samtidig reduceres de samlede omkostninger væsentligt, da samlebokse bliver overflødige.

- Vi oplever stor efterspørgsel på vores nye rør, der er de eneste af sin slags på markedet lige nu. De er mere fleksible end de traditionelle multirør og derfor meget nemmere at arbejde med, så de ligger lige præcis sådan, som kunder ønsker det, siger Jacob Møller Grimstrup, Key Account Manager ved Wavin.

Microrørerne har en godstykkelse, der gør, at de er beregnet til direkte nedgravning, og derfor er den beskyttende kappe meget tyndere end ved de traditionelle rør – uden, at det går ud over kvaliteten. Det viser flere tests, hvor Novosplit er blevet sammenlignet med traditionelle multirør, der har en noget tykkere kappe.

Nem installation
Fleksibiliteten af det bløde rør, der er stjerneformet, gør det nemt at arbejde med. Den tynde kappe kan let åbnes med en hobbykniv, og dermed er der nem adgang til microrørene og de fiberoptiske kabler. Afgrening bliver på den måde meget hurtigere og billigere, da man sparer en samleboks, som normalt bruges ved afgrening. Ydermere er de gode blæseegenskaber bevaret, så man kan blæse lige så langt som i traditionelle multirør.

- Vi har fået rigtig god respons fra både elselskaber og entreprenører, fordi Novosplit minimerer risikoen for fejl betydeligt, hvilket i sidste ende er med til at reducere installationsomkostningerne, siger Jacob Møller Grimstrup.

Tekniske fakta
Novosplit fås i flere forskellige varianter med 3, 4, 5 eller 7 microrør i dimensionerne 8, 10, 12, og 15 mm. Det nye multirør kan leveres med Wavins standard farvekombinationer eller med kunde-specifikke farver. Yderkappen leveres i gennemsigtig plast i klar eller orange farve.

Yderligere information
Kontakt Jacob Møller Grimstrup på 8963 6183 eller jmg@wavin.dk .

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095