23948sdkhjf

Købere føler sig snydt af ejendomsmægler og entreprenør

I aftes kunne den ganske nation se, hvorledes ægteparret Plougmand følte sig snydt af både EDC og entreprenørfirmaet BoZ i forbindelse med et huskøb for godt et år siden. Nu genovervejer EDC samarbejdet med entreprenøren.
For et år siden valgte ægteparret Plougmand at købe et nybygget hus gennem Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC, der samarbejder med den lokale entreprenør BoZ fra Hammel.

I april 2006 underskrev familien, EDC og BoZ en entreprisekontrakt. Det fremgik af denne, at byggeperioden ville være på 16 til 20 uger. I dag, september 2007, er ægteparret stadig ikke flyttet ind i drømmehuset, da BoZ ikke har været i stand til at få huset færdigt til tiden.

Efterfølgende har familien hyret arkitekt Gunnar Kristensen til at få styr på byggeriet. Foreløbigt har han fundet 131 fejl i byggeriet.

Helle Baun Rasmussen, ejer af EDC’s butik i Hammel, der samarbejder med BoZ, erkender at der har været problmer med byggeriet.

- Det er jo en katastrofe for sådan nogen familier. Det koster dem både på det menneskelige plan og på det økonomiske plan. Det er jeg slet slet ikke i tvivl om. Vi har overvejet vores samarbejde med BoZ i firmaet, siger Helle Baun Rasmussen til DR Penge.

Kilde: DR Penge

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078