23948sdkhjf

Eurodan-huse i fremgang

Eurodan Gruppen, der primært producerer og sælger boliger, vinduer, døre og inventar i Danmark, havde i regnskabsåret 2006/2007 en omsætning på 29,7 mio. kr. – hvilket er tilfredsstillende, selvom det ikke er i overensstemmelse med forventningerne.
Eurodan Gruppen beskæftiger sig hovedsageligt indenfor tæt/lavt byggeri, men også indenfor dør- og vinduesproduktion. Resultatet før skat for 2006/2007 ligger på 23,3 mio. kr., og omsætningen rundede 29,7 mio. kr.

Resultatet ligger noget over sidste års resultat (14,9 mio. kr.) og betegnes for tilfredsstillende til trods for, at koncernens forventninger ved årets start var højere.

Koncernens byggekoncept Nyhuse er i forbindelse med det nye regnskabsår udskilt i et selvstændigt aktieselskab med egen organisation. Det samme gør sig gældende for produktion og salg af tæt/lavt boligbyggeri.

Virksomhedens dør- og vinduesproduktion fortsætter udviklingen efter lean-konceptet. Eurodan-huse og Wega har indgået samarbejde med en ekstern inventarproducent, hvorefter egen-produktionen af køkkener og inventar nu udfases.

Kilde: Eurodan Gruppen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094