23948sdkhjf

Manglende interesse for rådgivning i skurvogne

Tilbudet fra TIB om at komme forbi i frokostpausen og give gode råd og vejledning, har ikke just været en bragende succes. Tilbudet gjaldt medlemmerne af fagforeningen Træ-Industri-Byg i Esbjerg/Vejleafdelingen – men kun tre har taget imod tilbudet, selvom tiltaget har kørt i flere måneder.
TIB's afdeling i Esbjerg/Vejle lancerede før sommerferien et nyt tilbud til sine medlemmer: - Vi kommer på besøg i din skurvogn i frokostpausen - tjekker din lønseddel og svarer på spørgsmål. Tiltaget har dog vist sig at være alt andet end en succes.

- Jeg undrer mig. Jeg troede flere ville tage imod vores tilbud. Fejl på lønsedler har jo været meget omtalt. Der er også kommet en del nye satser i løbet af foråret og vi vil gerne tjekke om folk får den løn, som de skal have, siger Mogens Ringive, formand for bygningsgruppen i TIB’s afdeling i Esbjerg/Vejle.

Fagforeningen lader sig dog ikke sådan slå ud. Trods den ringe interesse, fortsætter man ufortrødent og håber at flere vil benytte sig af tilbuddet.

Kilde: P4

Læs mere om: TIB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109