23948sdkhjf

Scandinova køber gulvgrossisten Carl P.

Scandinova har i mange år drevet engrosvirksomhed med et bredt spektrum af byggematerialer og har således forsynet bl.a. tømmerhandler, byggemarkeder og gulvhåndværkere med produkter.
Som led i en fokuseringsaktivitet er forretningsområdet for generelle byggematerialer afhændet og Scandinova koncentrerer sig fremadrettet decideret om gulv- og keramikflisesegmentet, hvor Scandinova vil videreføre og løbende udbygge sine aktiviteter. Scandinova har derfor fundet det naturligt at vokse også gennem opkøb, og er derfor glade for at kunne oplyse, at man med effekt pr. 1. oktober 2007 har købt gulvgrossisten Carl P., Aalborg A/S.

Carl P vil – indtil videre – blive drevet som en selvstændig forretningsenhed med Carl P’s hidtidige direktør Jens Skovbæch som daglig koordinator og rådgiver. Det er planen, at der med tiden sker en større integration af Carl P og Scandinova.

Som led i planen har Scandinova allerede tidligere annonceret en nedlægning af Scandinova's egen gulvengrosbutik i Aalborg, og dette sker for at kunne anvende Carl P’s faciliteter i området. Efter opkøbet af Carl P driver Scandinova-koncernen hermed engros gulvbutikker i Herlev, Århus og Aalborg for de professionelle gulvhåndværkere, ligesom hele landet betjenes af en stab af kompetente salgskonsulenter.

Kilde: Skandinova A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094