23948sdkhjf

Dansk savværk ind på det tyske gulvmarked

Båring Savværk fra Middelfart har hidtil holdt sig til det danske marked med sine massive plankegulve, der går under navnet Royal Woodfloor. Nu har direktøren vendt blikket mod det tyske marked.
Båring Savværk har indtil videre holdt sig inden for landets grænser, og savværkets massive trægulve har været forbeholdt danskerne. Men med savværkets deltagelse på den tyske messe Nordbau, har man taget de første spæde skridt til opstarten på det tyske marked.

Båring Savværk deltog på Nordbau for at præsentere sine produkter og få kontakt til potentielle forhandlere. For 4-5 år siden investerede ejer og direktør René Solberg Kristensen i helt nye maskiner, og nu er tiden inde til at prøve noget nyt.

- Vi har valgt Tyskland fordi, nordmændene ikke er gode betalere, selv om de har masser af penge. Svenskerne er født med fyrretræer i baghaven. Derfor var næste valg Tyskland, der ligesom København kun ligger 2 timers kørsel fra vores savværk, fortæller han til Byggeeksport.

De danske arkitekter og entreprenører har allerede fået øjnene op for Båring Savværks solide og gode gulve. Sjælsø har lige afgivet en ordre på 17.500 m2 gulv, hvilket fylder godt i ordrebogen, eftersom den årlige produktionskapacitet er på 50.000 – 70.000 m2.

Nu venter man bare på de tyske ordrer.

Kilde: Byggeeksport

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094