23948sdkhjf

Danmarks første nedrivere

Vitus Bering Danmark og formand for Nedbrydningssektionen i Dansk Byggeri, Jan Brandis, kunne i fredags sige tillykke til Danmarks første uddannede nedbrydere.
Der har i flere år været taget tilløb til en samlet uddannelse af nedrivere i Danmark. For halvandet år siden startede det første hold så på Vitus Bering Danmark Center for Erhvervsrettede Uddannelser i Horsens. I fredags overrakte formand for Nedbrydningssektionen i Dansk Byggeri Jan Brandis, så diplombeviset til de femten første uddannede nedbrydere i Danmark.

For Jan Brandis er der tale om en stor dag for nedbrydersektionen. For ham er det åbenlyst, at uddannelsen kan hjælpe på nedriverbranchens lidt blakkede ry.

- Med den her uddannelse har vi især sikret områder som sikkerhed og arbejdsmiljø, og det tror jeg vil være med til at sætte nedriverbranchen i et helt andet og mere positivt lys, siger Jan Brandis.

Allerede nu er to nye hold i gang med nedriveruddannelse på Center for Erhvervsrettede uddannelser, som er det eneste sted i landet, der udbyder den halvanden år lange uddannelse. De nyuddannede elever fik også en ekstra titel med på vejen af Jan Brandis.

- I er som uddannede nedrivere rollemodeller på arbejdspladsen. Gå ud og fortæl, hvad I har lært, hjælp jeres kollegaer og hjælp de næste hold nedrivere som kommer ud på jeres arbejdsplads. På den måde viser I vejen og skaber respekt om jeres arbejde og uddannelse, sagde Jan Brandis til de færdiguddannede.

Til begivenheden er der blevet designet et bæltespænde, som alle uddannede nedrivere må bære som det synlige bevis på den gennemførte uddannelse. Desværre var bæltespænderne ikke blevet færdige til tiden, så Jan Brandis måtte nøjes med at fremvise et enkelt eksemplar, som dog skabte stor glæde og stolthed blandt de nye nedrivere.

Kilde: Vitus Bering

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094