23948sdkhjf

FLSmidth driver og vedligeholder egyptisk cementfabrik

Efter et års udvikling af konceptet har FLSmidth nu indgået en nyskabende kontrakt på 275 mio. kr. (37 mio. euro) på drift og vedligeholdelse af en cementfabrik i Ægypten, som er opført af FLSmidth.
FLSmidth er, som et led i virksomhedens strategi om at reducere effekten af det cykliske element i salget af nye cement- og mineralfabrikker, gået ind i markedet for længerevarende drift og vedligeholdelse af cementfabrikker.

Efter et års udvikling af konceptet har FLSmidth indgået kontrakt om drift og vedligehold af en cementfabrik i Ægypten.

Arabian Cement Company (ACC) har valgt at overdrage den daglige drift og vedligeholdelse af den nybyggede cementfabrik til FLSmidth for en femårig periode, når fabrikken indvies i begyndelsen af 2008.

Med kontrakten får FLSmidth ansvaret for ansættelse, oplæring og videreuddannelse af omkring 150 lokale medarbejdere, som skal forestå driften og vedligeholdelsen af fabrikken. Som en del af aftalen skal FLSmidth også stå for leverancerne til fabrikkens reservedelslager, for derigennem at sikre maksimal driftsstabilitet. Endelig vil en meget høj produktionsstandard blive sikret ved en løbende opgradering af produktionsprocessen samt kontinuerlig opkvalificering af medarbejdere på fabrikken.

FLSmidth er den eneste leverandør af cementfabrikker i verden, der tilbyder komplette pakkeløsninger bestående af højt kvalificerede medarbejdere og optimal udnyttelse og vedligeholdelse af produktionsapparatet. FLSmidth har allerede erfaringer med drifts- og vedligeholdelseskontrakter fra koncernens mineralforretning, der har haft lignende kontrakter i flere år. Hverken i FLSmidths cement-eller mineralforretning omfatter drifts- og vedligeholdelseskontrakterne ejerskab i fabrikkerne fra FLSmidths side.

- Med underskrivelsen af denne kontrakt har FLSmidths samarbejde med ACC udviklet sig til en ny form for partnerskab, som vi forventer vil have positiv indflydelse på den fremtidige udvikling af vores virksomhed og cementindustrien som en helhed, udtaler administrerende koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

FLSmidths ambition er at videreudvikle "Operation & Maintenance" (O & M) konceptet så det, sammen med de traditionelle maskinleverancer, bliver den foretrukne løsning i cementindustrien.

Ordren vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til kontraktens udløb i starten af 2013.

Kilde: FLSmidth - www.flsmidth.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079