23948sdkhjf

Temadag: Maling, der holder

Torsdag den 25. oktober afholder Overfladegruppen hos Selskabet for Maskinteknisk Proces- og Produktionsteknik temadag om de principper og metoder, der fokuseres på forud for maleprocessen.
Maling, der holder, er et ønske og et krav, som malebranchen og dens kunder har fokuseret på i mange år, og som stadig er højaktuelt.

Med denne temadag ønsker Overfladegruppen derfor at kaste nyt lys over udviklingen inden for de principper og metoder, der fokuseres på og udføres forud for maleprocessen samt på forståelse af de mekanismer, der i øvrigt betinger kvaliteten af den udførte overfladebehandling.

Oplægsholderne er hentet blandt et bredt udsnit af danske industrivirksomheder, og de vil alle fortælle om deres erfaring med maleprocessen.

Blandt oplægsholderne er Hans Jørgen Gabel fra Danfoss Industri Service – Teknologi; Simon Greve fra Trip Trap Woodcare; Leif A.B.C. Hansen fra ABC-Clean; Erik Pandrup fra Sonnimax; Michael Skjærlund fra 3M; Leif Larsen fra LTL Dry Ice; Kurt Faber fra Chemetall; Kim Graessler fra Strenometer; Matthias Graff fra Danfoss A/S, Industriservice - Teknologi samt Martin Grønlund Mags & Co.

Det praktiske
Sted: Fredericia Messecenter, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia, torsdag den 25. oktober kl. 09.00.

Pris: 1.925 kr. For medlemmer af ATV-SEMAPP, 2.275 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmelding: Til Receptionen, IPL, IPU og ATV-SEMAPP, tlf. 45 25 48 00, att. Grethe Lund Rasmussen/Michael Jensen, eller til Erling D. Mortensen, tlf. 45 25 46 30, , fax 45 93 45 70.

Læs mere på http://www.atv-semapp.dk/arr2007/071025_...

Kilde: ATV-SEMAPP - http://www.atv-semapp.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094