23948sdkhjf

Medlemsnyt: Spar tid med et multi-medlemskab

Som medlem af en eller flere af Industri Supply’s portaler Metal Supply, Building Supply, Electronic Supply og Wood Supply, kan du nu optimere din profilering til de forskellige brancher, samtidig med at du sparer tid.
Fremover kan du som medlem spare tid i din daglige brug af Industri Supply’s portaler: Metal Supply, Building Supply, Electronic Supply og Wood Supply.

I stedet for at oprette samme nyhed, job eller annonce flere gange, kan du nu med et klik med musen oprette din virksomheds nyheder på tværs af portalerne – i en og samme arbejdsgang.

- Vi har erfaret at flere og flere af vores medlemmer har interesse i mere end én portal, derfor har vi nu opgraderet vores portaler. Det er nu muligt for vores medlemmer kun at oprette en nyhed én gang, men at bringe den på alle fire portaler, fortæller Salgsdirektør Henrik Wolsing fra Industri Supply, der dog tilføjer, at man skal have medlemskab af mindst to portaler for at mulighed for at oprette nyheder, annoncer, jobs m.m. på tværs af alle portaler.



Log ind med dit brugernavn og password på din portal og se, hvor nemt det er.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079