23948sdkhjf

Storslået MASCOT event spækket med action!

Mascot International A/S afholdt en spændende og anderledes event for for-handlere og pressen i forbindelse med den store A+A messe i Düsseldorf i september 2007. Både nye og eksisterende produkter blev testet i et show, som indeholdt både imponerende spring, funky break dance og humor.
Grundstenen i MASCOTs event var Parkour, som bygger på en filosofi om at bruge den mest direkte vej for at komme fra punkt A til B – uanset forhindringer. Det resulte-rer i nogle imponerende manøvrer og fantastiske spring, der for alvor testede bevæ-gelsesfriheden i MASCOTs arbejdstøj!

Nye produktserier vist på nye måder
En af de nye serier, der blev præsenteret i showet var MASCOT® SAFE COMPETE. Her blev det bekræftet, at det nye sikkerhedstøj både er særdeles synligt i mørke og meget behageligt at have på. De mange tjekkede dansetrin og kraftspring understre-gede fleksibiliteten i tøjet.

Ligeledes stiftede det betagede publikum bekendtskab med MASCOTs nye MULTISAFE. Tøjet har antistatiske og flammehæmmende kvaliteter og beskytter samtidig mod lysbue og svejsning. De fire produkter i kollektion blev fremvist af både piger og drenge – og det blev slået fast, at et højt sikkerhedsniveau sagtens kan forenes med et moderne design.

MASCOT® FRONTLINE – den helt nye serie til serviceteknikere, lagerarbejdere og butikspersonale – blev også gennemtestet i forhold til bevægelsesfrihed og design. Produkternes lette kvalitet kom til udtryk i de mange spring, der uden problemer blev udført i tøjet. Og atter engang blev det bevist, at MASCOT arbejdstøj klæder kvinder så vel som mænd både i pasform og stil.

Den mest omfattende nyhed fra MASCOT i år er en komplet kollektion af sikkerheds-fodtøj kaldet MASCOT® FOOTWEAR. Ud over sikkerhed har MASCOT i høj grad fokuseret på at lave fodtøj i lette materialer, der er behageligt at have på. Resultatet er sko, som sidder så godt på foden, at selv break dance og halsbrækkende stunts er mulige at udføre i skoene!

I en spektakulær afslutning blev nogle af de mange kombinationsmuligheder fremvist til lyden af trommen på olietønder, mens lyset blinkede og gnisterne fløj. Eventen blev efterfulgt af stor jubel fra publikum, idet både produkterne og performerne virkelig im-ponerede.

Historisk stor stand på A+A
Mascot deltog også på A+A messen med en stand på 315 m2 – den største stand i virksomheden historie. På standen kunne kunderne møde sælgere fra de respektive lande, som MASCOT er repræsenteret i, alle klædt i MASCOT® FRONTLINE. Den store stand gav også rig mulighed for at se nærmere på de mange nye og spænden-de produkter. Standen var meget velbesøgt – og også her var den fantastiske event det helt store samtaleemne.

Kilde: MASCOT

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125