23948sdkhjf

Innovativ planlægger fylder 60

Fredag den 12. oktober 2007 inviterer Arkitektfirmaet C. F. Møller til reception i anledning af chef for afdelingen for sundhedsplanlægning Klavs Hjort Nielsens 60 års fødselsdag.
Da Klavs Hjort Nielsen i 2000 sagde ja til at opbygge en afdeling for sundhedsplanlægning i Arkitektfirmaet C. F. Møller, kastede han sig samtidig ud i et projekt, der ikke tidligere var set i den danske arkitektbranche.

Arkitektfirmaet C. F. Møller var i 2000 det første danske arkitektfirma, der føjede sygehusplanlægning og arkitektur sammen in-house. I dag besidder afdelingen for sundhedsplanlægning en betydelig viden om drift af sygehuse og funktionsplanlægning, og i samspil med arkitekterne giver det en kompetence, som Arkitektfirmaet C. F. Møller drager stor nytte af i konkurrencer og ved gennemførelse af sygehusbyggerier.

Afdelingen for sundhedsplanlægning er siden 2000 vokset med yderligere seks konsulenter og har en stor andel i virksomhedens vækst på sygehusområdet.

Klavs Hjort Nielsen er involveret i projekter i Danmark, Norge, Sverige, Island og Grønland og har derfor en stor rejseaktivitet.

Fredag den 12. oktober kl. 13 - 16 er han dog at træffe i Århus, hvor Arkitektfirmaet C. F. Møller holder reception i anledning af 60-års dagen. Det sker på 12. etage i Europahuset, Århus.

Kilde: C.F. Møller - www.cfmoller.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125