23948sdkhjf

Svært at sælge Skanskas danske aktiviteter

Branchekilder og virksomhedsmæglere spår i disse dage om enorme vanskeligheder for Skanska. Vanskelighederne består i at sælge koncernens danske - underskudsgivende - entreprenøraktiviteter.
Det bliver vanskeligt – næsten umuligt – for Skanska at sælge koncernens danske entreprenøraktiviteter. Det spår både branchekilder og virksomhedsmæglere.

- Det bliver meget svært at få solgt Skanska Danmark, som grundlæggende ikke har været en sund virksomhed. Havde det ikke været for moderkoncernen, var selskabet jo gået konkurs flere gange, siger direktør Svend Pedersen fra den mellemstore entreprenørvirksomhed HHM til Berlingske Business.

Skanska Danmark har i løbet af de sidste 10 år haft et samlet tab på 1 mia. kr. Alene sidste år gav entreprenøraktiviteterne et underskud på 257 mio. kr. efter en omsætning på 3,1 mia. kr.

Et af de mange projekter, der har været med til at give dødsstødet til Skanska Danmarks entreprenøraktiviteter, er indkøbscenteret Fisketorvet. I forbindelse med opførelsen af centeret måtte Skanska sætte flere hundrede millioner af til det tabsgivende byggeri.

Kilde: Berlingske Business

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094