23948sdkhjf

Balletmester i strid med totalentreprenør

Totalentreprenøren CC Contractor, der har bygget Dansens Teater i Holstebro, har millioner til gode hos Peter Schaufuss. Om nødvendigt trækkes balletmesteren i retten, lyder det fra entreprenøren.
Entreprenørfirmaet CC Contractor har bygget Dansens Teater i Holstebro og er nu endt i en strid med det kriseramte balletkompagni Peter Schaufuss Balletten.

Direktøren for CC Contractor fortæller, at der er tale om et ”betydeligt økonomisk mellemværende”.

- Jeg er egentlig ikke så begejstret for at udtale mig om det her, for jeg kan faktisk godt lide Peter Schaufuss. Men jeg vil ikke lyve for over for dig. Peter Schaufuss Balletten skylder os mange penge, siger direktør Laurits J. Pedersen, CC Contractor til Dagbladet Holstebro-Skjern's journalist.

Dansens Teater i Holstebro har kostet 40 millioner kroner, og mens CC Contractor har sørget for, at underentreprenørerne ikke har noget i klemme, står man selv tilbage med store økonomiske hængepartier.

Laurits J. Pedersen har i den seneste tid haft svært ved at få Peter Schaufuss i tale, men håber på, at det lykkes inden længe. Hvor mange penge det "betydelige økonomiske mellemværende" drejer sig om, vil Laurits J. Pedersen midlertid ikke ud med. Han vil dog ikke udelukke en retsag, såfremt situationen ikke bliver bedre.

Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1