23948sdkhjf

Ny serie af planradiatorer fra Meinertz

Stilrent, robust design og flot finish er som sædvanlig nøgleord i en nyudviklet serie af planradiatorer fra den danske radiatorproducent Meinertz.
Det er bl.a. design, men i lige så høj grad fleksibilitet, der har gjort Meinertz til de kendte arkitekters foretrukne leverandør af konvektorer og radiatorer.

Skanderborg virksomheden er kendt for at producere individuelt til det enkelte byggeri, og fra flere sider er man blevet mødt med ønsket om også at kunne indkøbe en planradiator i den kendte stilrene og robuste kvalitet, som kendetegner virksomhedens øvrige produkter.

Det har ført til udvikling af Meinertz TF-serien, der produceres i et omfattende standardprogram, men også kan leveres i individuelle mål og i frit farvevalg. Den nye planradiator lever endvidere op til virksomhedens ønske om at kunne tilbyde designprodukter til konkurrencedygtige priser med kort leveringstid.

Man er heller ikke gået på kompromis med tidens krav til design. En elegant, integreret toprist giver radiatorerne en lethed, der understreges af rene linier og plane flader. Det er en rengøringsvenlig konstruktion, som bl.a. gør Meinertz TF velegnet til brug i sundhedssektoren.

Konstruktionen sikrer samtidig høj virkningsgrad, hurtig regulering og en behagelig overfladetemperatur, lige som der er mange tilslutningsmuligheder. Det gør Meinertz TF meget anvendelig i forbindelse med renoveringsopgaver. I nybyggerier er det måske det diskrete, minimalistiske udtryk, der tæller.


Kilde: Meinertz - www.meinertz.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079