23948sdkhjf

Logodan afholder unikt arrangement

Logodan A/S, der leverer og udvikler it-løsninger inden for træbranchen, inviterer kunder og samarbejdspartnere til et ganske unikt arrangement . Det er nemlig lykkedes for virksomheden at lokke Microsofts C5-udvikler Ole Kyhl til at komme og præsentere det nye program Dynamics C5 2008.
Logodan inviterer dig til en unik og gratis præsentation af den nye C5 version 2008. Logodan har som C5 Partner fået en enestående mulighed. Det er lykkedes at overtale chefudvikleren bag Dynamics C5 Ole Kyhl til at komme til Silkeborg og præsentere den nyeste version af Dynamics C5 2008 for virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.

Samtidig vil du få mulighed for at stille spørgsmål direkte til Ole Kyhl. Spørgsmål, som du måske er brændt inde med i årevis. På den måde kan du være med til at påvirke eventuelle kommende tiltag i nye versioner af C5.

Udover C5 2008 nyhederne præsenterer Ole Kyhl også C5 i fremtiden, hvilket er meget spændende.

Gå ikke glip af denne chance for at blive up to date med de kommende nyheder i Microsoft Dynamics C5 2008. Reserver en af de begrænsede pladser allerede i dag. Logodan håber på opbakning omkring dette unikke og enestående seminar, som ikke kan opleves andre steder.

Følg dette link og læs mere eller tilmeld dig/jer online allerede i dag.

Du kan også skrive til Logodan på mail mkj@logodan.dk , hvis du ønsker flere oplysninger.

Tilmelding senest den 23. november 2007.

Arrangementet finder sted 5. december 2007 kl. 10:00 – 14:00 på Radisson SAS Hotel Silkeborg (Papirfabrikken).



Kilde: Logodan A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125