23948sdkhjf

Copenhagen Downtown Congress Center ser dagens lys

Københavns største hoteloperatør Arp-Hansen Hotel Group A/S har af DSB Ejendomme købt en grund på Kalvebod Brygge. Målet er at opføre et stort kongres- og konferencecenter for op til 4.000 gæster samt 3 hoteller med i alt ca. 1.300 værelser med tilhørende faciliteter. Det samlede bygningsareal udgør ca. 75.000 m2.
Arp-Hansen Hotel Group vil opføre nyt kongrescenter på meget central placering midt i København. På toppen bygges Skandinaviens største hotelkompleks.

Med købet af grunden, der ligger langs Kalvebod Brygge og indrammes af den nyanlagte Kalvebod Allé på DSB´s tidligere baneterræn, realiseres en længe ønsket plan om at tilføre København et nyt stort kongrescenter, der giver mulighed for - med sin meget centrale beliggenhed – at tiltrække endnu flere store kongresser, konferencer og andre events til København.

Arp-Hansen Hotel Group A/S overtager grunden til foråret 2008 og projekterer allerede nu i samarbejde med arkitekt Kim Utzon et spændende byggeri, der udover at rumme kongressal til 2.200 gæster vil tilbyde en række store og mindre konferencerum, hoteller i forskellige kategorier.

Det første hotel forventes at slå dørene op i 4. kvartal 2009, mens der de følgende år vil åbne 2 hoteller yderligere. Selve kongressalen og de mange konferencefaciliteter forventes at åbne i sidste halvdel af 2010.

Kilde: Arp-Hansen Hotel Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097