23948sdkhjf

BilligVVS.dk satser stort med professionel bestyrelse

BilligVVS.dk, der er en af Danmarks helt store e-handelssucceser, satser benhårdt på vækst med en ny professionel bestyrelse med flere topnavne fra bl.a. detailsalg og IT-branchen. Blandt profilerne er multiiværksætteren Martin Thorborg og Weber Grills skandinaviske topchef Jens Bindslev samt tidligere direktør for Bilbasen.dk Mogens Sejer Iversen.
Dansk e-handel er for alvor ved at blive voksen. Forretningerne blomstrer og bliver stadigt mere professionelle. Nu vil BilligVVS.dk, der er landets største onlineforhandler af VVS-artikler og en betydelig spiller på markedet for byggematerialer, styrke forretningsgrundlaget og væksten yderligere. Det skal ske med en aggressiv markedsstrategi og en helt ny bestyrelse, der er skræddersyet efter firmaets målsætninger.

Jesper Bunde-Pedersen, adm. direktør BilligVVS.dk:
- Vi har siden starten i 2000 oplevet en høj og meget stabil vækst. Selv vores mest forsigtige bud siger, at vi runder en omsætning på 100 mio. kr. allerede i år, og vi forventer en vækst på 30-40 % i 2008. Derfor er det kun naturligt, at vi søger inspiration blandt nogle af erhvervslivets tunge drenge. Vi skal tænke alle aspekter af forretningen med. Derfor henter vi topkompetence fra onlineverdenen og detailsektoren.

BilligVVS leverer VVS-artikler til både private og erhvervslivet. Som navnet antyder, er der ofte mange penge at spare ved at købe varerne online, men prisen er ikke den eneste afgørende faktor. Ifølge direktøren er succesen i lige så høj grad kommet som følge af en udstrakt servicetankegang. En forretningsform, der var afgørende, da iværksætteren og forfatteren Martin Thorborg sagde ja til en bestyrelsespost.

Martin Thorborg, nyt bestyrelsesmedlem BilligVVS.dk:
- Fremtiden i e-handel ligger i en mere helhedsorienteret opfattelse af kundeoplevelsen. Kundens tilfredshed afgøres ikke af hvilken betalingsløsning, der anvendes eller hvilken fragtmand, der bruges – heller ikke af prisen alene. Den er et samlet udtryk for hundredvis af forskellige elementer, der alle sammen bidrager til virksomhedens service. Det har BilligVVS forstået lige fra starten og har evnet at forme forretningen derefter. Derfor er jeg helt sikker på, at vækstplanerne nok skal lykkes.

Kundeoplevelsen har altid været omdrejningspunktet i kontorerne i Egå nord for Århus. Her sidder uddannede VVS-fagfolk klar til at betjene kunderne på email og chat helt frem til kl. 22. En serviceindstilling, der imponerede detailspecialisten Jens Bindslev fra Weber Scandinavia.

Jens Bindslev, nyt bestyrelsesmedlem BilligVVS.dk:
- Vi har set stribevis af onlineforretninger komme og gå – især på markedet for VVS-artikler. De færreste kan drive en sund forretning, fordi prisen bliver eneste salgsargument. Skal man konkurrere med de traditionelle butikker, så skal der kvalitet ind i købsoplevelsen. Den fysiske afstand skal elimineres gennem personlig og vedkommende kontakt – samt selvfølgelig en gennemført præsentation af kvalitetsprodukter. BilligVVS er klar til at tage kampen op – også når det gælder service og kvalitet.

BilligVVS, der er ejet af Jesper Bunde-Pedersen, forventer en årsomsætning omkring de 100 mio. kr. for 2007.
Foruden Jens Bindslev og Martin Thorborg besættes bestyrelsen med tidligere direktør for Bilbasen.dk og nuværende chef for JP/Politikens online medier Mogens Sejer-Iversen samt Klaus Tvede-Jensen, der er partner hos Deloitte og til daglig bl.a. beskæftiger sig med virksomhedsrådgivning.

Kilde: BilligVVS.dk - www.billigvvs.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109