23948sdkhjf

Fremgang for Munck Gruppen a/s

Munck Gruppens resultat og økonomiske udvikling i regnskabsåret 2006/07 blev bedre end forventet. Til næste år forventes omsætningen at nærme sig milliarden.
Fremgangen i det netop afsluttede regnskab skyldes primært et højere aktivitetsniveau i efteråret 2006 i datterselskabet Munck Asfalt a/s, hvilket betød en højere omsætning end forventet.

Den samlede omsætning i koncernen blev på 624 mio. kr. mod 595 mio. kr. året før, og et resultat på 70 mio. kr. før og 56 mio. kr. efter skat, mod henholdsvis 50 og 40 mio. kr. året før.

Et resultat som ledelsen selv betegner som tilfredsstillende.

- Vi er naturligvis glade for det gode resultat, siger administrerende direktør Hans Christian Munck. Det er bedre end forventet, primært på grund af den travle periode i efteråret 2006.

Køb af Skanska Forsyningsledninger.
Munck Gruppens køb af Skanskas afdeling for forsyningsledninger er nu på plads. Overtagelsen skete pr. 5. december, og navnet er ændret til Munck Forsyningsledninger a/s.

Efter købet af Skanskas afdeling for forsyningsledninger forventer adm. Direktør Hans Christian Munck, at Munck Gruppen i det nye regnskabsår når op på en omsætning i nærheden af 1 milliard kroner.

- Selv om jeg forventer en vis afdæmpning på vort marked, håber jeg vi igen til næste år får et fornuftigt resultat, siger Hans Christian Munck.

Kilde: Munck Gruppen a/s - www.munck-asfalt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078