23948sdkhjf

Ung tegnestue med sund optimisme

Den københavnske tegnestue Jordan+Steenberg har netop modtaget et arbejdslegat, der skal bruges til at styrke kreativiteten og sørge for, at store ordrer kommer i hus. Indtal det sker, er optmismen sund hos stifterne Jordan og Steenberg.
Tegnestuen Jordan+Steenberg kan stadig ikke prale af de helt store projekter, men det har ikke slået stifterne Tanja Marie Jordan og Charlie Steenberg ud af kurs. Tværtimod, så nyder den lille københavnske tegnestue at få tingene til at lykkedes også med et lille budget.

Men efter at fået tildelt et arbejdslegat på 280.000 kr. fra Statens Kunstfund, ser det ud til, at der kommer skub i tingene.

- Anerkendelsen, som legatet er udtryk for, forsikrer os om, at vi går den rette vej, og at det er værd at forsætte. Derfor skal vi bruge pengene på at forberede vores projekter endnu mere, siger Charlie Steenberg til dagbladet Børsen.

Tegnestuen blev stiftet for to år siden og er i øjeblikket i gang med at færdiggøre skitserne til en hjørnebygning og et nyt byrum i Nykøbing Falster. Derudover står tegnestuen bag renoveringen af Valby Kulturhus, der ventes færdigt til april.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094