23948sdkhjf

Velfac siger farvel til 85 medarbejdere

Vinduesproducenten Velfac A/S påtænker afskedigelse af ca. 85 medarbejdere fra produktionen i Ringkøbing. Det sker en månedstid efter koncernen måtte lade 100 medarbejdere gå.
For en måned siden måtte vinduesproducenten Velfac fyre 100 medarbejdere og nu påtænker koncernen at fyre yderligere 85. I en pressemeddelelse fortæller adm. direktør Jesper F. Petersen om årsagen til de mange fyringer.

- Faldet i nybyggeri af lejligheder på primært det danske marked fortsætter, og det rammer os.

- Vi måtte afskedige medarbejdere i slutningen af 2007, men den negative udvikling i nybyggeriet har været kraftigere end beregnet og produktionskapaciteten må tilpasses derefter. Vi ansatte et stort antal medarbejdere i 2006 og 2007 for at imødekomme den meget store efterspørgsel på markedet, men situationen er vendt, og vi må tilpasse os. Med afskedigelserne er vi stort set tilbage på samme antal medarbejdere som i slutningen af 2005.

Jesper F. Petersen afslutter: - Vi er naturligvis kede af situationen og indleder nu forhandlinger med medarbejdernes repræsentanter.

Velfac A/S, der beskæftiger ca. 1000 medarbejdere, og indgår i VKR Gruppen, producerer facadevinduer og facadesystemer. Velfac A/S sælger sine produkter i Danmark samt gennem salgsselskaber i Storbritannien, Sverige og Irland.

Kilde: Velfac - www.velfac.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094