23948sdkhjf

Verdens første Nanohuse

Teglhuse, Hjem A/S og Koncept Bolig tilbyder nu boligkøbere i hele Skandinavien opførsel af huse med komplet nanobehandling, som beskytter huset effektivt mod regn, smuds, snavs, sne, alger, trafikfilm og andre begroninger.
Det første nanohus af sin art vil kunne ses i Horsens på Gartneralleen 28, som det foreløbige resultat af konceptet www.nanohuse.dk , der er en sammenslutning af udvalgte byggefirmaer, der har indgået en eksklusiv aftale med nanoteknologi producenten NanoLotus® Scandinavia. Dertil hører også samarbejdsaftaler med de bedste ingeniører, entreprenører, arkitekter, konstruktører og bygningskonsulenter i Skandinavien. Endvidere bliver en velkendt tæppeproducent tilknyttet projektet.

Teglhuse, Hjem A/S og Koncept Bolig tilbyder derfor boligkøbere i hele Skandinavien opførsel af huse med komplet nanobehandling, som beskytter huset effektivt mod regn, smuds, snavs, sne, alger, trafikfilm og andre begroninger. Ligesom det også vil blive unødvendigt at fjerne alger fra tage, indkørsler og sålbænke. Snavs kan simpelthen ikke længere hæfte på de behandlede overflader.

Frit valg på hjemmesiden
På hjemmesiden www.nanohuse.dk kan huskøberen sidde hjemme og opbygge sit eget ”nano hus”. Enten det så er det nuværende eller kommende hjem. Her vil der være frit valg mellem Automatisk A/C Cleaner anlæg (Aircon-Cleaner), Nano anti-skridsikkert gulv, forsegling af glas, sten, beton, træ, plast, metal eller bad og sanitære forseglinger. Kort tid efter modtager man tilbudsprisen på alle udvalgte forseglinger.

[ Udfører nanoforseglingen
To danske rengøringsvirksomheder A.M.E og UniClean tilbyder som en del af sammenslutningen ”nanohuse” den komplette nano overfladebehandling af huse inde og ude. Det vil sige vinduer, vægge, badeværelser og indkørsler m.m. Det betyder, at f.eks. vinduer udvendig nærmest bliver selvrensende, fordi regnvandet løber ned af ruderne og trækker snavset med sig. Samme selvrensende nanoeffekt forekommer på fliser, stenbelagte gulve, på badeværelser, indkørsler og sokler m.m. Kort sagt: Alle de steder der jævnligt er udsat for rindende vand.

Også til byggebranchen
Projekt ”NanoHuse” har i samarbejde med NanoLotus® Scandinavia fået udviklet helt nye nanoprodukter specifikt til byggebranchen og til faggruppernes enkelte bygningsdele. NanoLotus® produkterne er alle af vidt forskellig karakter. Individuelle professionelle produkter bruges på den måde til at forsegle forskellige overflader som f.eks.: facader af beton eller træ, vinduespartier, sål-bænke, sokler, vægge, gulve, indkørsler osv.
Langtidsholdbar
Nanobehandlingen er fuldstændig usynlig, men selve effekten ses tydeligt. Regnvand og mange andre former for snavs, preller simpelthen af de behandlede overflader. Man forventer, at størstedelen af behandlingen kan holde op mod femten år, før den bør gentages.

Tilpasser sig omgivelserne
Byggematerialer bliver tilført nye, hidtil ukendte egenskaber, overflader tilpasser sig på den måde omgivelserne. Nanopartiklerne kombineres forskelligt i hvert enkelt produkt og bliver derved tilpasset den overflade, der skal behandles. Partiklerne partitioneres af hovedbestanddelen i produktet, som i de fleste tilfælde er baseret på alkohol. Når produktet påføres en overflade, dannes en usynlig barriere og kun nanopartikler bliver tilbage, imens alkoholen fordamper.

Sevlrensende nanoeffekt
Badekar, håndvaske og brusekabiner opnår selvrensende effekt! Sten, klinker, glas, granit mm. bevarer deres originale udseende og opnår endda fornyet struktur eller glans. Overfladerne er derfor ikke længere modtagelige over for fedt, olie, smuds og andet snavs som efter kun én behandling “perler” ganske let af de behandlede overflader.

Samarbejdet med NanoLotus® Scandinavia gør dermed en række af virksomheder til de første i verden, som tilbyder bygninger med nanoteknologiske forsegling af overflader. Det første hus er allerede opført og flere huse vil stå færdige i foråret 2008. Byggefirmaet Teglhuse viser på Gartneralleen 28 i Horsens det første hus med overflader forseglet ved brug af nanoteknologi.

Kilde: NanoLotus® Scandinavia - www.nanolotus.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094