23948sdkhjf

Ny Sanistål-butik i Randers

Viborg har en. Der er en i Aalborg og en i Århus. Nu får Saniståls kunder i Randers by og opland også en Sanistål-butik.
Randers får en stor Sanistål-butik.

- Vi har fundet en fantastisk grund, på hjørnet af Lucernevej og Mariagervej, hvor det er nemt at finde. Her har vi bygget en meget stor og lys Sanistål-butik på hele 1.859 kvadratmeter, fortæller kædedirektør i Sanistål Dennis Vad Lauridsen.

Stort varesortiment
Sin imponerende størrelse til trods er det lykkedes at indrette butikken, så håndværkskunderne har nemt ved at finde rundt. Hylderne er ikke højere, end at man kan se rundt i butikken - og alligevel er det lykkedes at finde plads til hele 16.000 varenumre med alt inden for VVS, værktøj, maskiner og tekniske produkter, arbejdsbeklædning, Carl F-produkter - og meget mere.

- Lige nu knokler vi for at få det sidste på plads, så vi er klar til at slå dørene op torsdag den 31. januar. Og vi skal nok blive klar. Kolleger fra alle nabobutikkerne er troppet op for at sikre, at vores nuværende og kommende kunder i Randers får en fantastisk butik. Og vi fejrer selvfølgelig åbningen ved at byde på lidt rart til ganen og maven på selve åbningsdagen, lover Dennis Vad Lauridsen.

Spørg bare om produkterne
Vi glæder os til åbningsdagen fortsætter Dennis.

- Jeg tror faktisk, at Danmarks sjette største by får Danmarks flotteste Sanistål-butik. Og jeg er overbevist om, at butikken på Lucernevej 83 vil tiltrække håndværere og virksomheder fra et meget stort opland, påpeger han og fortsætter:

- Den vigtigste vare, vi vil have på hylderne i butikken på Lucernevej er faktisk vores medarbejderes store viden om produkterne. Det er jo ikke nogen sag at lange et stykke værktøj over disken. Saniståls kunder ved, at når de har et konkret problem, kan de altid spørge i deres Sanistål-butik og være sikre på, at få kvalificeret og professionel rådgivning. Det er Morten Møller Jensen og hans tre kolleger garanter for!.

Kilde: Sanistål A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11