23948sdkhjf

Unimerco præsenterer befæstigelses-pistoler

UNIMERCO Fastening A/S præsenterer på Byggeri 2008 i Fredericia en række nyheder i virksomhedens i forvejen omfattende program af befæstigelses-pistoler.
UNIMERCO Fastening A/S præsenteret på Byggeri 2008 i Fredericia en række nyheder i virksomhedens i forvejen omfattende program af befæstigelses-pistoler.

Den bogstaveligt talt største nyhed er Tjep FH130, der kan skyde søm op til 130 mm i. Den meget kraftige pistol har ekstra greb på siden og har trods sin styrke minimal rekyl. Pistolen er optimal til sømning af tag og facade, forskalling, trærammer og andre grovere trækonstruktioner.

Verdens mest kraftfulde 90 mm gas sømpistol
Også Paslode IM 90i er et slagfærdigt værktøj. Den sikrer den optimale bevægelsesfrihed, da den er gasdrevet og altså fjerner behovet for slanger og kompressorer. Tilmed sikrer en avanceret teknologi, at gastrykket reguleres efter arbejdstemperaturen. Det betyder, at sømmene skydes i med samme tryk, uanset om temperaturen er -15°C eller +49°C. Pistolen kan skyde fra 50-90 mm ringsøm. Slagkraften er 30 % over markedet hidtil stærkeste 90 mm gassømpistol.

Det nye indsprøjtningssystem er udviklet over de sidste 4 år og millioner af søm er blevet slået i. IM90i er en gennemprøvet nyhed, hvor driftssikkerhed ved professionelt brug er sat i højsædet.

Lynende hurtig
Nu kommer pistolen, der gør op med den gamle vits, om tømreren, der slår søm i som et lyn. Man siger, jo at et lyn aldrig rammer samme sted to gange. Tjep BS-1 Beslagsømspistol kombinerer nemlig hurtighed med træfsikkerhed. Den nye og handy pistol bruger sømspidsen til at placere sømmet, hvorefter pistolen med en række slag slår kamsøm i – og den rammer ikke ved siden af.

Pistolen har ikke aftrækker og sikring. I stedet begynder det at slå sømmene i, ved at pistolen trykkes hårdere mod emnet, når først sømmet er placeret i det hul, det skal ramme.

Dermed fjernes risikoen for rikochettering.

UNIMERCO findes på stand A-0622

Kilde: Unimerco

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125