23948sdkhjf

Jysks lagerbyggeri i modvind

Byggeriet af Jysks kommende centrallager i Uldum er kommet i modvind. Et ægtepar bosat 600 m fra byggepladsen mener, at byggeriet har fået deres hus til at revne. En skadesrapport viser, at der ikke er sammenhæng mellem dybdekomprimeringen på byggepladsen og revnerne i huset.
600 meter fra byggepladsen, hvor Jysks kommende centrallager er under opførelse, bor Jette Nielsen og Kim Hansen, der er alt andet end begejstrede for det nye byggeri. De mener nemlig, at byggeriet og især dybdekomprimeringen med et 17 tons tungt faldlod har fået deres hus til at slå revner.

Jysks forsikringsselskab har udarbejdet en skaderapport, hvori der slås fast, at der ingen sammenhæng er mellem dybdekomprimeringen på byggepladsen og revnerne i huset. Der henvises til målinger inden for en radius af 500 meter fra byggeriet med et meget lavt vibrationsniveau.
Projektleder hos Jysk, Troels Larsen, fortæller til P4, at Jysk anerkender parrets oplevelse, men at fakta ikke understøtter en decideret sammenhæng. Jysk har dog tilbudt parret et gavekort på 5.000 pr. kulance, hvilket er blevet afvist.

Parret lader nu en advokat se på sagen.

Kilde: P4

Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126