23948sdkhjf

Troldtekt i nye rammer

L. Hammerich A/S, der står bag produktserien Troldtekt akustik, er vokset ud af sine fysiske rammer i Malling og har per 1. januar 2008 skiftet herregården ud med nye, topmoderne lokaler i Tranbjerg ved Århus.
L. Hammerich A/S, der står bag produktserien Troldtekt akustik, er vokset ud af sine fysiske rammer i Malling og har per 1. januar 2008 skiftet herregården ud med nye, topmoderne lokaler i Tranbjerg ved Århus. I det nye domicil får salgs- og administrationsafdelingen plads og faciliteter til at videreføre den positive udvikling, virksomheden de seneste år har været inde i.

Væksten har været stor hos L. Hammerich A/S i de seneste år. Så stor, at rammerne på herregården Østergård er blevet for snævre. 1. januar 2008 flyttede virksomheden derfor ind i et større og nyrenoveret domicil i Slet ved Tranbjerg. Domicilet, der er tegnet af arkitekterne Friis & Moltke, er på 700 kvadratmeter og er første etape af det nye 7000 kvadratmeter store Erhvervscenter Syd. Virksomhedens salgs- og administrationsafdeling har dermed fået mere albuerum – ikke bare til den daglige administration, men også til at invitere forhandlere og samarbejdspartnere indenfor. Produktionen af Troldtekt akustik foregår som hidtil på fabrikken i Troldhede, hvor rammerne også løbende er blevet udvidet og moderniseret..

Moderne showroom og uddannelsesfaciliteter
– I de nye rammer har vi fået plads til at indrette et stort showroom og uddannelsescenter, som vi er ved at lægge sidste hånd på, siger Peer Leth, administrerende direktør hos L. Hammerich, og fortsætter:

– Det giver os mulighed for at demonstrere vores Troldtekt akustikløsninger i praksis over for vores forhandlere og samarbejdspartnere, hvilket længe har været et ønske.

De nye kontorlokaler er desuden i sig selv en demonstration af de akustikløsninger, som i stigende grad efterspørges af både virksomheder og private boligejere. Troldtekt løsninger er nemlig ikke bare loftsbeklædning med god akustik, men også indbyggede, skjulte højttalere, integreret belysning, skjult ventilation, dekoration mm.

At finde vejen til succes
L. Hammerich A/S har med flytningen taget afsked med et historisk domicil, der har dannet rammen om virksomhedens succes gennem godt ti år. Selvom det er vemodigt at tage afsked, er Peer Leth fuld af forventning til de nye lokaler:

– Hvis vi skal kunne følge med den succes, virksomheden de seneste år har oplevet, er rammerne også nødt til at følge trop. Det gælder i forhold til plads, faciliteter og beliggenhed. Med de nye lokaler har vi fået det hele. Og vi har fået en væsentlig bedre placering på landkortet. Nu har forhandlere og samarbejdspartnere nemlig mulighed for at finde vejen til vores domicil uden nødvendigvis at være i bil. Det samme gælder medarbejderne, og deres tilfredshed er også meget vigtig for virksomhedens fremtidige succes.

Forventninger til fremtiden
L. Hammerich A/S har de seneste år udviklet sig fra at være leverandør af loftsplader til leverandør af multifunktionelle systemer og løsninger i tæt samarbejde med blandt andet arkitekter. Og med de nye lokaler har L. Hammerich A/S fået optimale betingelser for at videreføre den positive udvikling.

– Her og nu handler det om at få gjort showroom og uddannelsescenter færdigt, så vi i løbet af foråret kan byde forhandlere og samarbejdspartnere inden for til en reception og rundvisning i vores nye, topmoderne lokaler, siger Peer Leth.

Kilde: L. Hammerich A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109