23948sdkhjf

Dansk Halentreprise fordobler bundlinjen

Totalentreprenøren fra Horsens kom stærkt ud af regnskabsåret 2014.
Regnskabsåret 2014 blev et positivt af slagsen for A/S Dansk Halentreprise, der beskæftiger sig med opførelse af erhvervsbyggeri og idrætshaller i Danmark.

Horsens-virksomheden mere end fordoblede bundlinjen fra 7,2 mio. kr. i 2013 til 16,7 mio. kr., mens bruttofortjenesten steg med 76 procent til 37,6 mio. kr.

- Årets resultat er lidt større end forventet. Ordrebeholdningen ved starten af året 2015 var pæn, men bestående af projekter med en flerårig afviklingsperiode, lyder det i årsrapporten fra ledelsen, som i kompagniskab består af Hans Erik Frost og Thomas Frost.

Håb om gentagelse i 2015
Dansk Halentreprise har blandt flere projekter opført det såkaldte BGI Højhus for BGI Akademiet samt springhaller for blandt andre Lyngs Idrætsefterskole, Køge Gymnastikcenter og Gørlev Idrætsefterskole i løbet af det forgangne regnskabsår.

Forventningerne til det indeværende regnskabsår er, at resultatet fra 2014 kan matches.

- Efterspørgslen er præget af en række større projekter, og ordrebeholdningen er tilfredsstillende. Omsætningen vil være stærkt afhængig af, hvilke projekter der landes. Der forventes et svagt faldende eller et uændret resultat for 2015, fremgår det af årsrapporten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094