23948sdkhjf

Lister uden knaster

Det er let og hurtigt at montere moderne lister i plast. Og så skal de hverken males eller vedligeholdes
Én af boligens vanskeligere lister er fejelisten ved dørtrinnet. Listen er trekantet, alle vink-ler er skæve, gulvet buer lidt og sliddet på listen er stort. Her er en plastliste løsningen. Listen er uopslidelig, den er fleksibel, så den følger buer, og den er let at tilpasse helt præ-cist.
Når listen monteres, behøver du ikke være bekymret for, at den går i stykker. Med plastli-ster kan du sømme helt tæt på kanten, da de slet ikke kan flække.

Listerne har ingen knaster, ingen skjulte fejl eller frakturer, de kan ikke flække og du er fri for splinter i fingrene. Listerne flosser heller ikke i enderne og de kan saves helt præcist. Tilpasning kan ske med helt ned til 1 mm ad gangen uden problemer. Nøjagtig tilpasning til hak og skæve vinkler, som ellers ofte volder kvaler, går som en leg, da listerne er nem-me at rette til med en hobbykniv. Er der tale om større udskæringer i fodlister, som ved kontakter, rørgennemføringer og lignende kan listerne også fræses.

Især i ældre huse er vægge og gulve ikke helt rette, men de smidige og bøjelige plastlister kan, med et par ekstra søm, følge alle ujævnheder og buer. Er buerne for store, skal lister-ne blot varmes op med en hårtørrer eller en varmepistol. De mest synlige samlinger af li-ster er på den udvendige side af et hjørne. Med en smule sekundklæber på endefladerne bliver også disse samlinger helt fejlfri og holdbare.

Lister af plast er som skabt til badeværelser. De er fuldstændig upåvirkelige af fugt. De hverken slår sig, vrider eller rådner. Heller ikke misfarvning forekommer, hverken af sollys, fugt eller røg. Alt der skal til, er den almindelige rengøring og alle listerne vil se ud, som den dag de blev sat op. Selv efter mange år.

Plastlister findes i et stort antal varianter, der dækker alle de typer, der bruges i hjemmet. De fås i blandt andet gennemfarvede hvid og grå, alu samt i et bredt udvalg af træfarver.

Plastlisterne kommer fra PRIMO, der kan kontaktes på www.primolister.com . På hjemme-siden kan du også finde din nærmeste forhandler.

Kilde: Primo Lister

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141