23948sdkhjf

Bravida vinder nordjyske projekter

Nordjylland oplever et sandt boom i byggeriet af ungdomsboliger – og Bravida er med på mange af de nye projekter.
Der bliver for øjeblikket bygget mange ungdomsboliger i Aalborg. En af de store bygherrer i byggeboomet er det lokale boligselskab, Plus Bolig, der administrerer mere end 3.500 lejligheder i Aalborg og omegn.

- Sammen med andre bygherrer skal vi bygge 3.000 og 4.000 nye ungdomsboliger i de kommende år. Der er meget stor efterspørgsel på vores ungdomsboliger, som hurtigt bliver udlejet, når de er klar. Det store behov dokumenterer, hvor stor succes kommunen har haft med at omdanne Aalborg til en vidensby ved målrettet satsning på studiemiljøet, siger direktør Henrik Thomsen, Plus Bolig.

Over 1000 tekniske entrepriser
Plus Bolig har blandt andet bygget ungdomsboliger i den nedlagte tekniske skole i bymidten og i et nyt bolig- og erhvervsområde på det tidligere værftsareal. For øjeblikket bygger man på ”Eternitgrunden”.

På alle tre projekter har Bravida vundet de tekniske entrepriser.

- Vi har allerede opført 300 ungdomsboliger og har kontrakt på yderligere 450. På de fleste af opgaverne udfører vi samtlige installationer lige fra el, vvs og ventilation til elevatorer, adgangskontrol og fiberinstallationer. Ud over opgaverne for Plus Bolig udfører vi el-installationer og elevatorer på 269 boliger for Lejerbo i Østre Havn, siger distriktschef Jørgen E. Sørensen fra Bravida Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11