23948sdkhjf

Bygherre utilfreds med entreprenørerne

Direktør Mogens Kornbo fra Schaumann Properties mener, at alt for mange entreprenører løber fra deres ansvar, når det gælder byggesjusk. Nu inviterer han til dialog om god kvalitet og ansvarlighed.
Mogens Kornbo, der til daglig er direktør i Schaumann Properties A/S, går nu til angreb på entreprenørerne. Han mener, at alt for mange løber fra deres ansvar, når det gælder byggesjusk, og det gang på gang mislykkes at gennemføre byggeprojekter i tilstrækkelig høj kvalitet.

- Uden at skære alle entreprenører over én kam, har jeg som bygherre gennem årene mødt alt for mange entreprenører, der løber fra deres ansvar. Hvordan selv velanskrevne danske totalentreprenører kan fastholde at stå uden ansvar, når trægulvene pludselig rejser sig en meter og slår kæmpe »bølger« ned ad gangen, eller hvordan en anden totalentreprenør kan fastholde, at han ikke har ansvaret for, at det regner ind i et nyopført femstjernet hotel, står hen i det uvisse, siger Mogens Kornbo til ErhvervsBladet.

Han understreger, at han ikke forsøger at løbe fra sit ansvar som bygherre, og at han gerne tager en dialog med entreprenørerne om, hvordan ansvarlighed og god kvalitet kommer til at gå hånd i hånd i dansk byggeri.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094