23948sdkhjf

Frisede alu-fyldninger fra FurnPartner A/S

Underleverandør til vinduesindustrien FurnPartner A/S har netop løst problemet med frisede fyldninger i aluminiums-facaden. Nu er det ikke længere kun muligt at lave frisede fyldninger i mdf-plader, FurnPartner leverer nu frisede alu-fyldninger.
FurnPartner A/S kan nu, som måske den eneste fyldningsleverandør til vinduesindustrien, levere frisede alu-fyldninger.

Tidligere var problemet med frisede fyldninger i aluminiumsfacaden, at den eneste mulighed var mdf-fyldninger. Det betød, at man som leverandør af vedligeholdelsesfri vinduer og døre gang på gang måtte forklare kunden, at de nyerhvervede vedligeholdelsesfri vinduer ikke var så vedligeholdelsesfri alligevel. Mdf-fyldningerne krævede nemlig vedligehold og maling på jævnlig basis, da de ellers bliver utætte, bobler op eller udvider sig.

Men sådan er det ikke længere.

- Vi har længe gået og udviklet på en løsning til frisede fyldninger på side-linien, fortæller Kim Nielsen fra Furnpartner til Building Supply,

- og nu har vi fundet en løsning. En produktionsmetode, der gør det muligt at levere frisede aluminiumsfyldninger, der ikke kræver vedligehold.

Hemmeligheden bag produktionsmetoden vil Kim Nielsen ikke ud med, men han sidder parat ved telefonen, hvis nogen skulle fatte interesse og ønske at vide mere om hans banebrydende metode inden for frisede fyldninger.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078