23948sdkhjf

carata DANMARK med i stor østarbejder-aftale

Det danske virkarbureau, carata DANMARK, har indgået en unik samarbejdsaftale med den polske jobformidlingsvirksomhed, Active Plus. Aftalen betyder, at carata DANMARK nu kan skaffe kvalificerede østarbejdere i løbet af 14 dage til virksomheder i hele Norden inklusiv Færøerne, Island og Grønland.
Det danske virkarbureau, carata DANMARK, har indgået en unik samarbejdsaftale med den polske jobformidlingsvirksomhed, Active Plus. carata DANMARK kan nu skaffe kvalificerede østarbejdere i løbet af 14 dage til virksomheder.

- Med aftalen i hånden kan vi nu levere en uhørt hurtig, sikker og professionel formidling af arbejdskraft fra Polen, Ungarn, Rumænien, Bulgarien og Tjekkiet, siger Svend Aage Hedensted, carata DANMARK.

Et af verdens største
Det polske firma Active Plus i Warshawa er ejet af Vedior, et af verdens største vikarbureauer med hovedsæde i Amsterdam og afdelinger i 50 lande. carata DANMARKS aftalepartner, Active Plus har alene i Polen ni kontorer med ca. 100 konsulenter, der forestår den lokale rekruttering med annoncering, jobsamtaler og jobmatch.

- Fordi vi er et af de firmaer i EU, der betaler de højeste lønninger til østarbejdere, har vi opnået en helt særlig aftale med Active Plus, der garanterer, at vi får de medarbejdere, der har den bedste uddannelse og taler fremmedsprog, det vil sige tysk eller engelsk. Især sproget betyder meget for os, fordi vi erfaringsmæssigt ved, at netop østarbejdernes sprogkundskaber er afgørende for, hvordan de bliver integreret i det danske samfund - og dermed også, hvor længe de ønsker at blive i Danmark, siger Svend Aage Hedensted, carata DANMARK.

Om carata DANMARK
carata DANMARK er et dansk-ejet virkarbureau, der har formidlet professionel arbejdskraft fra Polen til Danmark og Grønland siden 2004. Siden starten har carata DANMARK formidlet mere end 250 medarbejdere til en række danske virksomheder i hele landet, og virksomheden har en samarbejdsaftale med en nordisk partner om formidling af ca. 900 medarbejdere til hele Norden i 2008.

carata DANMARK står hele den praktiske del af arbejdet med at finde de rette medarbejdere via samarbejdet med Active Plus, herunder udarbejdelse af spørgeskemaer, jobsamtale, udvælgelse, udarbejdelse og oversættelse af kontrakter, opholds- og arbejdstilladelse fra Udlændingeservice med mere.

Alle østarbejdere formidlet via carata DANMARK arbejder på dansk overenskomst, og medarbejderne informeres altid om mulighederne for at blive meldt ind i en dansk fagforening.

Under udstationeringen følger carata DANMARK op på, hvordan medarbejderne trives og tager hånd om eventuelle uoverensstemmelser, som måtte opstå undervejs.

Læs mere om carata DANMARK på www.carata-danmark.dk og om Vedior på www.vedior.com

Kilde: carata DANMARK

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kurator peger på to hovedårsager til entreprenørkonkurs
Malmos styrker ledelsen: Er hentet samme sted som direktøren
Underskud hos OBH: Sådan vil direktør gør firmaet til et af branchens bedste
Institut for Menneskerettigheder vil af med nøgenkalendere på arbejdet
Skanderborg på vej med hovedentreprise på børnehus til 50 millioner
Dropper kurator-krav efter Muffbygs konkurs
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Nordiske Medier DK

Send til en kollega

0.158