23948sdkhjf

NCC Bolig ser dagens lys

NCC Bolig er navnet på Danmarks måske største udvalg af nybyggede lejligheder, rækkehuse og villaer. NCC Bolig er dannet af en sammenslutning af Bülow & Nielsen, Holmbo Huse, OC Huset og NCC’s boligaktiviteter
NCC Bolig er navnet på Danmarks måske største udvalg af nybyggede lejligheder, rækkehuse og villaer.

NCC Bolig er dannet af en sammenslutning af Bülow & Nielsen, Holmbo Huse, OC Huset og NCC’s boligaktiviteter. De tre firmaer har i en årrække været ejet af NCC, og har været drevet som et datterselskab under navnet NCC Enfamiliehuse A/S. Som led i en styrkelse af aktiviteterne på det danske boligmarked, samler NCC nu de fire selskaber til et.

Rækkehuse, som tidligere har været solgt og markedsført af Holmbo Huse, OC Huset og Bülow & Nielsen, bliver nu markedsført og solgt under NCC-navnet. Annoncerne kommer til at se anderledes ud. Der kommer nye flag og skilte på byggepladsen, men boligerne er uændrede. Ændringen påvirker ikke de kunder, der allerede har købt.

Der vil stadig blive solgt villaer fra Bülow & Nielsen og fra OC Huset. Og så vil der fremover blive solgt villaer i hele landet.

NCC Bolig løfter om kort tid sløret for en helt ny villalinie.

Kilde: NCC

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125