23948sdkhjf

Vinduesudstillinger lige om hjørnet

Rationel Vinduer har netop øget antallet af permanente vinduesudstillinger. Det betyder, at vindueskoncernens kunder som et maksimum skal køre 25 km for at se en Rationel Vinduesudstilling. Antallet er udstillinger i Danmark er nu oppe på 144.
Nye vinduer er lige om hjørnet - 25 km er nu den maksimale afstand, som danske boligejere skal køre for at opleve en Rationel vinduesudstilling.

Rationel Vinduer har nemlig øget antallet af permanente vinduesudstillinger ude hos forhandlerne til i alt 144, og de er spredt over hele landet på en sådan måde, at det maksimalt vil tage en halv times bilkørsel at nå frem til en udstilling - uanset hvor man bor. De eneste undtagelser er naturligvis småøerne.

Udstillingerne er indrettet som en shop-in-shop i de pågældende byggemarkeder og tømmerhandler, og de besøgende vil kunne se, røre, teste og opleve et udvalg af de vigtigste vindues- og dørtyper i træ og i træ/alu fra Rationel Vinduer.

Samtidig vil alt relevant brochuremateriale forefindes, ligesom illustrative fotos og plancher vil give nyttige informationer om produkterne. Og sidst - men ikke mindst - vil det naturligvis være muligt at få professionel rådgivning om produkterne af forhandleren. Langt de fleste forhandlere med udstilling vil have deltaget i Rationel VinduesSpecialist-uddannelsen.

På Rationels hjemmeside er det muligt at finde navnene og adresserne på såvel de 144 forhandlere med permanente Rationel udstillinger som de øvrige godt 300 byggemarkeder og tømmerhandler, der forhandler Rationels produkter uden at have en permanent udstilling.

Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095