23948sdkhjf

Her kan Aalborg vokse

Håndværkerkvarteret kan blive boligområde blandet med erhverv.
Hvis Aalborg skal finde plads til at vokse de kommende år, er det oplagt at rette blikket mod Håndværkerkvarteret. I hvert fald den del af kvarteret, der ligger nord for Østre Alle.

Det forudser Aalborg Kommune, og politisk er der opbakning til at sætte skub i en udvikling, så området omdannes til et blandet kvarter med både boliger og erhverv. I dag er det et erhvervsområde.

Kvarteret ligger lidt gemt ad vejen, og hvis man ikke lige har geografien på plads, er det kort fortalt et kvarter afgrænset af godsbanen, Jyllandsgade, Sønderbro og Østre Alle.

- Kvarteret har egentlig en fed karakter, og vi kan mærke en interesse for området, og derfor er vi i front med udviklingen for at sikre os en vis styring, siger by- og landskabsrådmand Hans Henrik Henriksen (S).

Gåafstand til midtbyen
By- og landskabsudvalget har vedtaget at sætte gang i en fordebat om udviklingsmulighederne, og i et debatoplæg kan man læse mere om visionerne.

Den attraktive placering med gåafstand til midtbyen fremhæves, og også busser, tog og den kommende letbane er inden for kort rækkevidde. Desuden er der grønne/rekreative områder rundt om hjørnet, så med andre ord har området det, der skal til for også at blive et boligområde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172