23948sdkhjf

Kviste på bare 14 dage

På Byggeri 2008 deltager Attic Gruppen A/S med deres brede sortiment af kviste. På stand A-1902 kan du blandt andet se virksomhedens kviste, der leveres på bare 14 dage samt høre mere om det nye leveringskoncept.
På stand A-1902 på Byggeri 2008 kan du møde Attic Group og få et indblik i deres store sortiment af kviste, samt høre mere om leveringskonceptet "Kviste på 14 dage".

Attic Group A/S tilbyder nu en kvalitets-kvist med vindue, som tilpasses den enkelte taghældning og tagkonstruktion. Kvisten tilbydes i 2 modeller med 3 forskellige vinduesmål således, at der er 6 forskellige kviste. Alle kviste produceres efter kundens præcise taghældning.

Kvistene handles via hjemmesiden www.kviste.nu eller udvalgte trælaster.

Kvisten er i samme høje kvalitet som de kendte kvalitetskviste fra Attic Group A/S og tillige incl. et Rationel Patus vindue. Der er dog ikke optioner som gesims, blenfalse på flunke eller frit valg af vindues typer.

Vinduerne, der monteres i kvistene er alle 1088mm i højden og fås som 2 fags sidehængt på 928mm eller 1088mm i bredden med en vandret sprosse samt som 3 fags sidehængt på 1388mm i bredden med en vandret sprosse.


Kilde: Attic Gruppen A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078