23948sdkhjf

MT Højgaard og Arup vil bygge højhuse i Danmark

Nyt strategisk samarbejde skal ruste MT Højgaard til at tage kampen op, når de danske byer begynder at bygge mere i højden.
MT Højgaard oprettede sidste år en særlig højhusdivision, og den er nu blevet styrket yderligere gennem en strategisk aftale med rådgivningsvirksomheden Arup, der har stor erfaring med at projektere skyskrabere.

Det kræver specialviden at optimere højhusbyggeri, og samarbejdet med Arup vil føre mange fordele med sig, mener divisionsdirektør i MT Højgaard, Halldor P. Ragnarsson. Med den nye aftale bliver virksomheden bedre klædt på til at yde økonomisk fokuseret rådgivning om, hvordan byggeri i højden skaber mest mulig værdi for både ejere, brugere og naboer.

Arup, der beskæftiger over 11.000 medarbejdere på verdensplan, etablerede sig i Danmark for tre år siden og har godt 40 ansatte på sit kontor i København. Arup har været involveret i opførelsen af skyskrabere verden over, hvoraf den højeste, Yongsan Landmark Tower i Seoul i Sydkorea, er 620 meter høj.

- Vi ser et meget stort potentiale i markedet for højhusbyggeri i Danmark, og MT Højgaards filosofi om at samle de stærkeste kompetencer for at kunne rådgive kunderne rigtigt på et meget tidligt stadie i processen matcher vores tilgang, siger Sandra Akmansoy, direktør for Arups danske afdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125