23948sdkhjf

LIP kommer til messe med to stærke nyheder

Når dørene slås op til BYGGERI 2008 i Fredericia, bliver der særdeles travlt hos LIP A/S på stand D-5410. Den store danske leverandør af cementbaserede produkter til murerbranchen kommer med to meget stærke nyheder.
LIP Bygningsartikler deltager på Byggeri 2008 med to stærke nyheder.

- Vore kunder har i nogen tid efterspurgt en gulvspartelmasse til anvendelse udendørs og i lettere industri områder. Vi er derfor meget glade for, at vi nu kan introducere LIP 228. I vores produktserie af fliseklæbere kommer man også til at se en nyhed i Fredericia; LIP Flydeklæb, som er et nyt medlem i LIP’s kendte klæbeserie. Med LIP Flydeklæb bliver arbejdsgange omkring nedlægning af storformatfliser endnu mere enkle. Begge produkter er nu klar til at komme på markedet, så vi glæder os meget til at vise dem frem på BYGGERI 2008, siger Teknisk salgschef, Carsten Rønberg, LIP A/S

LIP 228 Gulvspartelmasse
LIP 228 forventes at blive murer- og gulvbranchens foretrukne produkt til spartling i fugtbelastede områder ude og inde. LIP 228 har en meget høj trykstyrke, hvilket giver produktet rigtig mange anvendelsesområder.

LIP 228 Gulvspartelmasse er et vandfast produkt med en meget høj trykstyrke. Produktet kan anvendes såvel ude som inde og er derfor meget velegnet ved spartling af garagegulve, lagerrum, kældergulve med risiko for opstigende grundfugt etc.

LIP Flydeklæb
Fliserne på gulvene bliver stadig større, LIP har løsningen til nedlægningen. Ved brugen af LIP Flydeklæb slipper kunderne for de mere besværlige metoder med buttering/floating, hvor både underlaget og bagsiden af hver enkel flise skal dækkes med fliseklæb.

LIP flydeklæb er uorganisk og kan anvendes både ude og inde og har en letflydende konsistens, men samtidig en fantastisk god bæreevne, der gør det let at anvende produktet på de plane betonunderlag.

Kilde: LIP Bygningsartikler - www.lip.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094