23948sdkhjf

Arkil overtager Colas Danmarks anlægsdivision

Arkil A/S overtager med virkning fra 1. marts 2008 jord-, beton- og kabelaktiviteterne i Colas Danmark A/S.
Overtagelsen omfatter aktiviteter, der forud for overtagelsen udføres under navnene Colas-Novejfa, Heinrich Thomsen, FK Entreprise og Norvin og Larsen.

Arkil overtager en anlægsdivision, som oprindelig blev grundlagt i 1937, der udfører aktiviteter inden for kabel og fjernvarme, brobygning og betonrenovering og traditionelle anlægsopgaver. Kabel- og anlægsarbejder udføres primært i Nord- og Midtjylland, hvorimod øvrige aktiviteter er landsdækkende. Aktiviteterne udføres fra kontorer i Ålborg, Randers og Vejle.

Den nuværende direktør for anlægsdivisionen i Colas Danmark fratræder efter eget ønske på overtagelsesdagen for at gå på efterløn. De resterende medarbejdere ansættes i Arkils anlægsdivision, i henhold til lov om virksomhedsoverdragelse.

Arkil overtager en forretningsenhed, der er inde i en stabil udvikling med en omsætning på ca. 375 mio. kr. Der er ca. 375 medarbejdere, hvoraf 70 er ansat som funktionærer.

Arkil koncernen omsatte i 2007 i alt for ca. 2 mia. kr. og beskæftiger ca. 1.400 medarbejdere.

Overtagelsen er et led i Arkil koncernens strategi om at øge aktiviteterne på sine specialområder og betyder samtidig en væsentlig styrkelse af anlægsaktiviteterne i Danmark.

Overtagelsen vil få en positiv indflydelse på koncernens fremtidige omsætning, mens indtjeningen først forventes positivt påvirket i 2009.

Kilde: Arkil Holding A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111