23948sdkhjf

JM Danmark vender plus til minus

Bygherren JM Danmark har tabt millioner på det sløje boligmarked. På et år er det lykkedes at vende et overskud på 60 millioner til et underskud på 13 mio. kr.
Bygherre JM Danmark, hvis hovedaktivitet er at udvikle og sælge fast ejendom, har i 2007 formået at vende et overskud på 60 mio. kr. til et underskud på 13 mio. kr. Samtidig er netooomsætningen faldet fra 612 mio. kr. til 318 mio. kr.

JM Danmark har i 2007 afsluttet to projekter - 70 boliger på Sluseholmen og 48 boliger i Køge – hvoraf 117 boliger var solgt ved udgangen af regnskabsåret. Samlet set er de to projekter forløbet fornuftigt, dog uden helt at møde det ønskede niveau.

Samtidig har et antal projekter, der i realiteten er afsluttet i tidligere år, genereret en række uforudsete omkostninger.

Årets resultat er en anelse bedre en forventet - til trods for de røde tal.

Under hensyntagen til den usikkerhed, der forekommer ved vurderingen af antallet af solgte og leverede boliger ved udgangen af 2008, forventes der for indeværende regnskabsår en omsætning i niveauet 575 til 625 mio. kr. samt et positivt resutlat før skat i niveauet 15 - 30 mio. kr.

Kilde: JM Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078