23948sdkhjf

Rejsegilde på østjysk Dansk Boligbyg-projekt.

Horsens får 60 nye, almene lejeboliger i Godsbanegades historiske kvarter.
I Horsens bycentrum, tæt på gågaden, bygger Boligselskabet Domea Horsens tre punkthuse med 60 almene boliger. Byggeriet er nu så fremskredent, at der torsdag blev afholdt et velbesøgt rejsegilde - det er Dansk Boligbyg, som opfører boligerne. Blandt talerne var formand for boligselskabet, Boje Krogh Hansen, og borgmester Peter Sørensen.

Entreprisesummen er på 65,6 millioner kroner.

- Det er virkeligt et unikt projekt vi fejrer i dag, og nu kan vi fornemme, hvor flot det bliver med de røde teglstensfacader med hvide bånd og murefelter. Det har været et vigtigt at tilpasse projektet til omgivelserne, som er præget af industrielt byggeri – lige fra den tidligere trævarefabrik Bastian, opført 1875, til Hede Nielsen Fabrikken, opført 1936, fortalte Boje Krogh Hansen, formand for Boligselskabet Domea Horsens.

Hele det tidligere industrielle område er i dag ombygget til moderne boliger og kontorlokaler.

- Placeringen for vores byggeri her på Godsbanegade er nøje udvalgt. Med en beliggenhed tæt på banegård, busforbindelser og indfaldsveje er det jo et oplagt sted at bo for pendlere. Der har også fra starten været stor interesse for byggeriet. Mange er skrevet op til boligerne, så det tegner godt, sagde Boje Krogh Hansen til de fremmødte.

Byggeriet forventes klar til indflytning 1. december 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094