23948sdkhjf

Nyt nordjysk byggefirma med 40 års erfaring

Martin Juul Wulff står i spidsen for en række erfarne medarbejdere fører 40 års ekspertise videre efter konkursramt nordjysk entreprenør.
For nylig kunne bygningskonstruktør Martin Juul Wulff byde velkommen inden for hos M2 Byg – et nyetableret nordjysk byggefirma med hovedsæde i Dronninglund. Men helt grøn i faget er firmaet dog ikke, for det trækker på næsten 40 års erfaring inden for byggebranchen.

Bag Martin Juul Wulff står en medarbejderstab, der kender branchen indgående efter flere årtiers ansættelse hos det tidligere byggefirma BJK Byg, der blev etableret i 1977 og servicerede det meste af Nordjylland, indtil en konkurs lukkede virksomheden tidligere på året.

- Vi brænder for den gode byggesag, så selvom BJK Byg lukkede, havde vi ikke lyst til at finde nye græsgange, forklarer Martin Juul Wulff, der selv er uddannet murer og efterfølgende bygningskonstruktør.

Fra hundekroge til totalentrepriser
M2 Byg kan selv udføre størstedelen af opgaverne i en byggeproces fra grundlæggende arkitekttegninger og administrativ planlægning til murer-, tømrer-, jord-, beton- og kloakeringsarbejde. Og samtidig har firmaet et godt netværk af underleverandører til at udføre de øvrige opgaver som eksempelvis el og vvs.

- Vi har faktisk prøvet det meste lige fra at sætte en enkelt hundekrog op ved en Fakta-butik til store totalentrepriser, hvor vi står for hele processen fra første stregtegning til nøgleklar bygning, fortæller Martin Juul Wulff

Derudover arbejder M2 Byg også med administration og vedligeholdelse af privat- og erhvervslejemål, ligesom firmaets ejendomsafdeling selv råder over en lang række boliger og feriehuse, der lejes ud.

Godt begyndt med opsving i sigte
Forretningsområderne spænder vidt, og kundekartoteket omfatter både privat og erhverv. Men selvom Martin Juul Wulf og resten af medarbejderne kan trække på et bredt kendskab til branchen, kræver det stadig benhårdt arbejde at starte et nyt firma op fra bunden. Lige nu er der knap ti medarbejdere.

Og netop dette er ifølge Martin Juul Wulff grunden til, at opstarten er gået over al forventning.

- Der bliver arbejdet hårdt, og vi har allerede et par igangværende projekter samt en række andre på bedding. Vi ser lyst på fremtiden og krydser fingre for, at forårets byggeiver og de historisk lave renter giver byggebranchen et opsving. Vi er i hvert fald klar til at ride med på bølgen, siger Martin Juul Wulf.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.475