23948sdkhjf

Rationel Vinduer udvikler vinduesprogram

Rationel Vinduer har udviklet et designprogram, der gør det lettere for husejeren at vælge de helt rigtige nye vinduer.
- Ja, det er nogle flotte vinduer. Men hvordan vil de se ud lige præcis på vores hus. Sådan lyder det ofte, når familien ser på nye vinduer og yderdøre til huset. Men nu skal de ikke længere nøjes med kun at forestille sig, hvordan slutresultatet bliver. Fremover kan de tage en serie billeder af huset - og så sætte de nye vinduer og døre ind på fotoet.

Det er Rationel Vinduer, der nu har gjort det langt lettere at vælge de helt rigtige vinduer og yderdøre til huset. Nyheden hedder Rationel VinduesDesigner og er et visualiseringsprogram på hjemmesiden www.rationel.dk , der kan skabe helt realistiske billeder af, hvordan huset kommer til at se ud med de nye vinduer og døre.

Programmet er meget let at arbejde med. Først tager man en stribe fotos af huset med et digitalt kamera og oploader disse billeder i Rationel VinduesDesigner. Herefter kan man frit vælge mellem alle Rationels forskellige vindues- og dørtyper og overføre dem til billederne - præcis ovenpå de ”gamle”. Der kan også frit vælges mellem alle Rationels standardfarver, og de nye vinduer og døre på billederne kan tilmed få det rigtige perspektiv.

Når familien har fundet de vinduer og yderdøre, der passer bedst til huset, er det også muligt at få en nøjagtig pris. Forespørgslen på vinduer og døre, som man guides igennem i Rationel VinduesDesigner, sendes til det byggemarked, som man ønsker at handle med. To dage senere er tilbuddet klar.

Rationel Vinduer ligger i Sdr. Felding og er en af Danmarks største producenter af yderdøre og facadevinduer i træ og træ/aluminium. Produkterne forhandles landet over gennem 450 byggemarkeder og tømmerhandler. Der kan læses mere om vinduer i håndbogen "Vinduets ABC", som er gratis og kan fås i alle førende byggemarkeder og tømmerhandler, ligesom den kan bestilles på www.rationel.dk .

Kilde: Rationel Vinduer - www.rationel.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094