23948sdkhjf

Rambøll bag Liverpools nye stadion

Ingeniørfirmaet Rambøll er gennem sit britiske datterselskab med til at skabe Liverpools nye stadion – afløseren til det legendariske Anfield Road – New Anfield, der er designet så hjemmepublikummets tilråb larmer mest muligt.
Liverpool FC skal have nyt stadion – det legandariske Anfield Road får sin afsløser, New Anfield. Bag det storslåede byggeri står det danske ingeniørfirma Rambøll.

Det nye stadion placeres i nærheden af det gamle og får plads til 61.000 tilskuere, der med det nye stadion får mulighed for at synge højere end nogen sinde. Designet skal nemlig sørge for at hjemmepublikummets tilråb larmer mest muligt.

- Hele stadiet er bygget for at støtte ’the die-hard-fans', fortæller Surinder Mann, der er projektdirektør for Rambøll-datterselskabet Whitbybird, der står for konstruktionen af Liverpools nye hjemmestadion.

Stadionet bliver et arkitektonisk værk uden lige. Tagkonstruktionen skal have åbninger på op til 160 meter og taget skal kun holdes oppe af fire søjler - en i hvert hjørne.

Udover et stadion kommer den store bygning til at indeholde en butik og et museum for klubben samt et underjordisk parkeringsanæg.

Det nye stadion kommer til at koste 4 mia. kr.

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094