23948sdkhjf

120 Henning Larsen-boliger til Islands Brygge

Med NCC Construction som totalentreprenør indleder PensionDanmark nu første del af et 55.000 kvadratmeter stort boligprojekt i det centrale København.
120 nye ejerboliger, tegnet af Henning Larsen Architects, er nu på vej ved havnekanten på den sidste ledige byggegrund på Islands Brygge i København.

I juni sætter PensionDanmark gang i byggeriet af boligerne, der forventes at stå færdige i 1. kvartal 2017.

- Dette byggeri ligger et helt særligt sted i København. Der er en fantastisk direkte kontakt til havnen, og det er tæt på den grønne natur på Fælleden. Arkitekturen tager afsæt i disse kvaliteter og bruger dem til at give nybyggeriet en attraktiv identitet, der inddrager og skaber nærhed til naturen, fortæller administrerende direktør, Mette Kynne Frandsen, fra Henning Larsen Architects.

Boligerne er første del af det kommende boligområde ”HavneBryggen" – PensionDanmarks cirka 55.000 kvadratmeter store boligbyggeri på Islands Brygge – hvor der i de kommende år skal opføres i alt 500-600 boliger fordelt på fem felter. PensionDanmarks samlede investering er på 1,6 mia. kr.

De 120 boliger i projektets første del opføres af NCC Construction Danmark i totalentreprise og fordeles på to bygninger med et samlet areal på cirka 14.500 kvadratmeter samt cirka 5.500 kvadratmeter kælder. Boligerne udbydes som projektsalg fra efteråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098